Beurs

We zijn ook aanwezig op de beurs van LEUVEN, HASSELT

WP_20140209_003
WP_20140209_002
WP_20140209_001

Over ons

Door hard werken en constant te streven naar kwaliteit aan een betaalbare prijs, kende het bedrijf doorheen de jaren een onophoudelijke groei die vandaag nog steeds voelbaar is.

Ondertussen heeft Dakwerken Boets BVBA reeds 16 vakmannen in dienst en nog steeds is er ruimte voor uitbreiding. Samen goed voor méér dan 150 jaar ervaring.

Onze 5 ploegen kunnen constant gebruik maken van onze full-time magazijnier die materialen kan bijbrengen op de werven.

De meeste dakmaterialen hebben wij intern op stock. Wij beschikken over eigen kranen, liften, stellingen en afvalbeheer.

Onze mannen kunnen ’s morgens dadelijk naar hun werf vertrekken.

Deze efficiënte en rendabele manier van werken bespaart tijd en geld. Hierdoor kunnen wij op de gangbare marktprijzen voor uw dakwerken concurrentiële kortingen aanbieden zonder aan de kwaliteit te moeten inbinden.

Een nieuw dak is doorgaans een éénmalige investering in uw leven. Daarom is het uiterst belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Nadat u ons hebt gecontacteerd komen wij na afspraak steeds ter plaatse voor opmeting en om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.

U ontvangt achteraf een geheel vrijblijvende offerte. Indien u dit wenst, kunnen we dan samen de offerte en de voorgestelde materialen in detail met u bespreken.

Met nieuwbouw is het doorgaans handig dat u met uw plannen tot bij ons komt om uw project te bespreken. Dit kan steeds na afspraak.

Gemiddeld maken wij zo’n 10 daken per maand. Wij beschikken dus over een zéér uitgebreid klantenbestand.

Indien u graag een gelijkaardig project wenst te bezoeken bezorgen wij u de nodige referenties.

Met trots stellen wij vast dat de meeste klanten ons vinden via mond-aan-mond reclame of simpelweg door ons, in hun buurt, aan het werk te zien. Ons motto is dan ook; “Elk dak is een referentie.”

Last but not least; Als geregistreerd aannemer bezorgen wij u uiteraard alle nodige documenten voor aanvraag premies.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now